miercuri, 29 septembrie 2010

nu , nu , nu si nu

la 5 ani m-am speriat asa de tare de un cutremur incat imi doream din tot sufletul sa nu ma mai duc la gradinita , si sa stau acasa . si am stat.

la 7 ani vroiam sa am cea mai frumoasa pereche de adidasi din clasa si pentru ca aveam 10 pe linie , aveam cei mai frumosi adidasi din clasa

la 10 ani mi-a fost facuta cadou o ditamai masina cu telecomanda . dormeam cu ea. un an de zile am vrut s-o am. si uite am avut-o.

la 14 ani.. am inceput din ce in ce mai tare sa iubesc Dinamo. simteam nevoia sa fiu mai aproape de ei, sa strig si eu din peluza Lupta Dinamo..si tata m-a dus pe stadion.de acum , aveam cu ce ma lauda.

la 15 ani am vrut sa mi-o trag . si mi-am tras-o.

la 16 ani am descoperit marea si tot ce inseamna ea..din Mamaia pana in Vama Veche si din zeci de rasarituri pana in adancul sufletului .ne-am imprietenit pe viata..

la 18 ani am vrut sa ma prinda soarele de dimineata prin baruri , cluburi,bodegi,camine,parcuri paturi straine i sa iau bacu' si toate mi-au iesit.am mai vrut ca tata sa ramana cu noi dar  D a considerat ca trebuie sa ne ia ceva ca sa ne dea o fata mica, blonda cu aceiasi ochii ca ai lui. targul a fost rezonabil.

la 20 de ani n-am vrut nimic,m-am lasat purtat de valuri si de vant si iarasi am avut succes.

la 22 vroiam sa termin facultatea si sa am un job bun , sa castig bine si sa fiu inconjurat de oameni de la care am ce invata . si asa a fost

la 24 am vrut sa fiu fericit .. si mi-a luat un fix un an sa imi dau seama ca fericirea nu exista ci de doar o perceptie a noastra ..  si ca nu trebuie sa o mai caut ..

la 26 . . . am vrut sa fiu iubit dar Dzeu mi-a spus NU. mai exact :NU MERITI ! si apoi , singur cu mine m-am gandit ca poate nici iubirea nu exista .. si poate n-ar mai trebui sa o caut ..

nu mai putem sa ne iubim decat pe noi insine .. 

niste cuvinte .. ( part I )

pot sa numar pe degetele unei singure maini , nici alea toate, persoanele carora le-am spus "te iubesc"..si pe degetele aceleiasi maini, doar ca de data asta mai putine , persoanele care mi-au spus "te iubesc"..

..doar niste cuvinte, rostite din piept. acelasi piept in care sta ascunsa inima ? sa fie , oare ? cuvinte dulci transformate cateodata in cuvinte amare ..amestecate cu zeci de tigari mai putin amare..umplute cu ganduri mai mult sau mai putin amare.. impletite cu melodii din ce in ce mai amare..adunate toate intr-o stare prea amara..

..niste cuvinte ce pot insemna totul sau pot insemna nimic ..niste cuvinte ce nu trec neobservate ..niste cuvinte neobisnuite , care sunt atat de banale incat par ciudate ..pe care le simti din pielea de gaina de pe intreg corpul.. continuand cu fiorul rece pe care il simti pe sira spinarii.. si terminand in maduva oaselor..

..niste cuvinte care taie ca o lama .. ca un bisturiu, in acelasi loc, de fiecare data mai adanc , si mai adanc , si mai adanc ,si mai adanc ... o rana care n-ai vrea sa se inchida niciodata , o rana care nu te doare .. o rana prin care respiri.. o rana care iti da viata ..

.. o rana care daca se va inchide vreodata va lasa locul unei cicatrici tare urate ..tare urate..