miercuri, 16 septembrie 2009

si... apare iar .. printesa ..

a fost odata un vis frumos cu un baiat si o fata .. crescut la o cabana.

unele zile trec asa cum trec, dar ce faci cu alea in care nu iti gasesti locul?!cand te uiti in toate partile , la cer , la case , la blocuri, la masini, stau sau trec toate pe langa tine . si timpul sta . si te trece un fior. rece.simti ca ceva nu e bine, cateodata nu stii ce , dar de cele mai multe ori ai o idee. si te gandesti ca mai bine nu te gandeai. se lasa seara. esti afara, tocmai ai fumat o tigara.iti treci mainile peste fata si le opresti in par. ai vrea sa iti spui ceva dar nu stii ce . ba da. te intrebi" chiar nu -mi poate nimeni intinde o mana si sa ma scoata la suprafata ?!"

si apare iar printesa ..

God is love

God to man "  When it was good for you , you were great , strong, and you maked what was best for you, when it was bad , you blamed Me "

drumul de la nastere la moarte se numeste viata. dar oare atat sa insemne ea ? atat de putin. ne plimbam putin pe aici si mergem la Doamne Doamne ? langa "darul" de liber arbitru El a asezat in noi  un alt dar , de data asta mai sublim , mai frumos si mai puternic decat orice exista pe pamant : iubirea. fara iubire ar fi doar nepasare , daca nu chiar ura. nu poate exista una fara cealalta. asa cum fara intuneric nu ar exista lumina. 

trebuie sa mai fie ceva de-a lungul vietii in afara de bani, haine peste haine, parfumuri, vacante si calatorii, filme , bautura,masini, internet si tigari. aceste lucruri leaga intr-o anumita masura niste oameni, creeaza interdependente. ii forteaza sa fie legati. oare nu iubirea iti desavarseste cu adevarat viata ? oare nu iubind capeti si dreptul de a fi fericit si totodata satisfactia sufleteasca ca nu ti-ai irosit viata ? bineinteles ca nu-i asa.

 nu ti-ai irosi viata daca te-ai plimba prin parc, ai merge la film, ai manca din 2 in 3 zile la McDonalds, ti-ai bea cafeaua in fiecare dimineata singur citind ziarul sau belind ochii pe vreun post de muzica.

nu ti-ai irosi-o nici daca ai sta pe mess juma' de zi , palavragind verzi si uscate cu cei dragi.

dar viata ar fi mai plina si mai bogata cu iubire. mereu am crezut ca DD ( a nu se citi Dan Diaconescu) va intreba odata si odata : "ce ai facut cu viata ta pe care ti-am dat-o s-o traiesti in pace si iubire , in armonie si intelegere ? "

- pai , sa stii .. ca sa vezi ...   ce rost avea sa iubesc , ca dupa aia aveam de tras , si dupa iubire vine durere , stii tu ""


pana la urma, si oxigenul si fumul de tigara , te ineaca