vineri, 16 octombrie 2009

d i n a m o

dinamo. dinamo nu e un cuvant.nu sunt doar niste litere.dinamo nu e o stare de spirit.dinamo e un mod de a fi. 
-dinamo inseamna ploi interminabile in peluza,suporteri uzi pana la chiloti incurajand echipa cu ultima energie ramasa in corp.
-dinamo inseamna cea mai frumoasa si galagioasa galerie la un meci de fotbal, plin pentru 2 culori :alb si rosu ( vezi Dinamo-Lazio )
-dinamo inseamna o echipa care pierde din cand in cand asemenea unei iubite care te insala si o ierti de fiecare data.o iubita careia ii pare rau si cu fiecare esec si dezamagire o iubesti si mai tare
-dinamo inseamna nervi tocati maruntpentru cateva ore si injuraturi ce nu stiai nici tu ca le stii, inseamna inchinari si rugi la Dumenezeu,fulare rupte in dinti, fumigene si gaze in ochii, scaune rupte si zburatoare. toate pentru 2 ore, in care in final, dinamo da golul care te face sa uiti de toate astea, si i-ai iertat.si esti mandru de ei.
-dinamo inseamna lupta, inseamna spirit de echipa , inseamna "atac" in adevaratul sens al cuvantului, inseamna inteligenta si pasiune
-dinamo inseamna "frumosii nebuni' din peluza care lasa pentru culori , iubite , sotii, servici si facultate
-dinamo inseamna bucurie infinita si suferinta trecatoare
-dinamo inseamna "invinge sau mori"
-dinamo nu inseamna jumatati de masura , ci inseamna glorie si victorie sau umilinta si decadenta
-dinamo inseamna sa-i iubesti si sa-i incurajezi atunci cand pierd
-dinamo inseamna cele mai frumoase coregrafii,cele mai frumoase scandari si cantece , cel mai bun spectacol de sunet si culoare.
dinamo nu e un cuvant.nu sunt doar niste litere.dinamo nu e o stare de spirit.dinamo e un mod de a fi. 
http://matrixfm.idle.ro:8000/listen.pls Radio Matrix Click by RR

inca o zi ..