sâmbătă, 19 septembrie 2009

killing dreams

am avut nevoie de  multi , multi ani sa imi dau seama doar intr-o clipa . abia acum . ca visele nu mi se vor implini niciodata. o nenorocita de clipa intr-o zi mohorata de toamna cu tigara in gura si capul pe geam, privirea intr-un punct fix si gandul acolo unde trebuie sa fie.  si realizarea asta , sau trezire la realitate sau cum s-o numi, seamana cu moartea. sau mai bland, cu sentimentul ca nu ai sa mai mergi niciodata, sau  nu o sa mai vezi un rasarit sau un apus de soare, ca nu o sa mai auzi marea niciodata, ca nu o sa mai mirosi o floare. 

ce minte sclipitoare ! ce crima cu premeditare ! ce pedeapsa ! verdict : " ti-ai ucis  toate visele, si daca nu pe toate , macar pe cel mai mare dintre ele !!".  ce treaba pentru minte ! ce lovitura pentru inima ! 

altora le-au trebuit putin timp sa-si dea seama de asta pe cand mie mi-a luat o juma de viata aproape. sau stiam si n-am vrut sa cred ? oare ? cum sa ai atatea si atatea zile la fel si totusi sa le vezi altfel pe fiecare dintre ele ? si in fiecare sa descoperi cate ceva ce n-ai vrut niciodata sa afli, sa-ti dea seama, sa realizezi.  ca si cum cineva ti-ar spala creierul de tot ce e bun ,parca iti scurge speranta din tine picatura cu picatura iar intr-o zi nu va mai avea ce sa curga. 

ratiune si simtire.nimic de gandit, nimic de simtit. 



remember

e sambata. nu cred ca pot scoate mai mult de la mine intr-o zi ca asta . de fapt nici nu scot de la mine. nu e de la mine. e frumos. e adevarat. e cum ar trebuie sa fie.

dragostea e intotdeauna rabdatoare si draguta.nu e niciodata geloasa.dragostea nu e laudaroasa sau increzuta.nu este niciodata nepoliticoasa sau egoista.dragostea nu supara si nu poarta pica.dragostea nu gaseste placere in pacatele altora...dar gaseste placere in adevar.este intotdeauna gata sa ierte ,sa aiba incredere , sa spere.. si sa indure .. orice urmeaza.