marți, 6 octombrie 2009

ultima zi

timpul .prieten si dusman. cand oare e prieten?!, ca eu nu-l simt.se zice ca timpul le rezolva pe toate.de cat timp e oare necesar sa le rezolve pe toate ?cateva zeci de ani ? cateva secole?pana acum nu cred ca timpul a rezolvat ceva .ba dimpotriva. mai mult dauneaza.cu cat trece timpul oamenii se indeparteaza decat se apropie.ne face sa uitam ce suntem,ce simtim, ce spunem si mai ales ce promitem.

Dumnezeu.prieten sau dusman. cand oare e prieten?!, ca eu nu-L simt.se spune ca are grija de toate.cat ii trebuie ?e legat la maini/sau ne-a lasat pe mainile celuilalt.daca-l strig pe Castiel sa ma intoarca cu 10 luni in urma?o sa stiu sa fiu fericit.si daca dureaza asa putin o sa stiu sa traiesc fiecare secunda.ca si cum peste cateva luni, n-as mai fi.

ce am face azi (o zi si o noapte) daca am sti ca maine o sa murim?

- ne-am imbata si ne-am droga si am trage o mare orgie sa profitam din plin  de ultima zi ?

-ne-am lua "la revedere" de la rude , familie si prieteni?

-am sta inchisi in camera si ne-am ruga sa ne fie iertate toate pacatele savarsite pana acum?

- l-am cauta pe cel care il iubim si caruia i ne-am daruit cu totul, i-am daruit sufletul si inima si am sta cu el in aceasta zi ?

- am pleca cat mai departe sa nu mai stie nimeni de noi, sa murim undeva, intr-un loc,singuri, su nu afle nimeni de noi, sa nu planga sau sa nu se buure nimeni ca am murit?

-am face o mare mare petrecere cu toata lumea cunoscutasi ne-am bucura de viata care am trait-o ?

-ne-am asigura ca avem urmasi care sa ne duca numele si sangele mai departe si sa traim si noi de acum inainte un pic prin ei ?

-ne-am lua singuri viata ca sa nu mai traim o intreaga zi in agonie , asteptand sa murim?

- vom sta sa plangem toata ziua  si sa ne intristam ca nu ne-am trait viata asa cum vroiam ? ca nu am iubit destul , ca n-am stiut sa ne facem iubiti asa cum am fi vrut,ca nu am vazut niciodata ce vroiam sa vedem,ca nu am avut emotiile nasterii unui copil sau a unei nuntii?ca nu am spus mereu ce trebuia , ca nu ne-am tinut de promisiuni, ca am trait degeaba, ca ne-am trait viata dupa un tipar, dupa reguli si limite, dupa principii, ca am fost mereu obisnuiti, banali si comuni?ca nimeni nu-si va aduce aminte de noi peste cativa ani ?

-ne-am cere iertare tuturor carora le-am gresit, pentru vietile care le-am schimbat, pentru lacrimile curse din pricina noastra?

ce ne-am face daca maine am muri ?

ce ne-am face daca cel pe care il iubim , ar muri ?unii dintre noi ar muri odata cu el, altii ar ramane niste legume, altii ar plange 5 ani, iar unora nici macar nu le-ar pasa

lumea , asa cum o stim astazi, este facuta ca fiecare sa-si traiasca propria viata , asa cum vrea, cum stie sau cum crede. fuck the others