luni, 26 aprilie 2010

o stare de spirit ?

cand iesi dintr-o groapa de 2 m ca sa cazi intr-una de 4 m , nu poate fi bine.ca si cum ai fi bolnav de raceala si dupa ce te faci bine dai in hepatita.alte nopti nedormite, iar zeci de tigari fumate, mult mai multe ganduri si intrebari fara raspuns.

n-o sa inteleg niciodata care-mi sunt greselile , unde am gandit sau actionat rau, de ce mi se intampla mereu aceleasi povesti de care nu am nevoie, de care sunt satul si de care o data pentru totdeauna , m-am saturat .. intotdeauna am fost plin de speranta chiar si din putinul care imi ramanea crestea tot mai mare , dar de data asta cred ca nu mai are de unde sa creasca pentru ca nu mai e nimic. nu mai sper sa mi se intample nimic bun, nu mai am de unde astepta asa ceva, in ciuda actiunilor mele de a indrepta starile de spirit in care cad.

nici azi , nici maine si poate niciodata n-o sa fiu stapan pe viata mea.. nici unii din noi poate nu suntem.multe lucruri care se intampla nu sunt din cauza faptelor mele sau a ceea ce spun. altii, indirect si fara voia lor imi vor hotari din ce in ce mai intens viata.cu toate cu am impresia ca nu sunt vinovat si am facut totul corect pot fi oare vinovat de alegerile care le-am facut si optiunile care mi le-am insusit ??

cu atat mai pacatos e sentimentul cand esti neputincios,cand nu ai ce face si nici o putere reala sa schimbi starea de fapt a lucrurilor..oare mai are rost sa ma intreb cand se vor incheia toate astea ? si in mod ciudat toti pe langa tine vad noi inceputuri cand tu vorbesti si traiesti numai sfarsituri .. cere un om atat de mult cand vrea sa nu mai intre de fiecare data in rahat ?cand nu mai vrea sa fie mintit si batjocorit ? cand vrea sa nu mai lupte ? toata lumea vrea sa lupte , toti vor ca tu sa lupti, sa fi luptator, sa te zbati ..

viata nu e o lupta.eu nu sunt un luptator.eu sunt un om.un om care s-a saturat de lupte, caruia ii e frica de lupte , un om care a luptat si nu a invatat nimic din cele pe care le-a purtat..

de ce te scoate cineva la lumina pentru ca apoi sa te arunce mai adanc in intuneric ?nu e doar o stare de spirit , nu nu ..

se numeste realitate ...

Matrix Reloaded

de azi incepe o noua etapa .. s-o numim Reloaded , pentru ca e vorba de matrix, de dreamworld si implicit  de real world .. primul post .. azi ..