vineri, 9 octombrie 2009

amintiri

nimeni nu iti poate lua amintirile.nici gandurile. ar fi bine sa nici nu incerce, ca poate ar innebuni daca ar face-o .nimeni.   asta e bine. ramai tu cu ele.nu poate nimeni sa-ti intre in cap.cel mult poti sa-ti pui tu de bunavoie capul pe o tava .cateodata ai vrea sa-ti dispara toate amintirile, dar de cele mai multe ori, ai vrea sa ai mai multe. dar de unde mai multe daca nu ai strans mai multe? daca nu ai fost in stare sa strangi decat cateva?poti sa te minti si sa-ti spui ca sunt putine, dar bune  dar in mod sigur ai fi vrut mai multe.ai fi vrut mai mult timp.ai fi vrut daca puteai sa le aduni , sa le aduni pana azi, sa aduni la nesfarsit. dar le ai doar pe o perioada data , si nu-ti ajung.

ti-ar placea sa crezi ca persoana cu care le ai , le are o data cu tine, le traieste in acelasi timp cu tine.ca-si aduce aminte cu placere. si cu regret.  sau poate le-a pus undeva, "la pastrare", le-a incuiat acolo si le scoate odata pe an. nu ca tine, care le-ai dat drumul sa-ti zburde prin cap.

sa te deschizi ca o carte , pagina cu pagina, in lumea asta meschina, e sinucidere.vei fi lovit, iar si iar, vei fi batjocorit si scuipat, pentru ca spui ce gandesti sincer si crezi in ceva. vei fi principalul subiect de luat la misto.atunci cum e mai bine ?

de cand a a face rau inseamna a face bine si invers?

de cand lucrurile banale au devenit lucruri extraordinare si invers?

de cand indragostit inseamna ciudat , nebun sau obsedat?

de cand "te iubesc" se spune ca o gluma pe care nu trebuie sa o iei in serios?

aia care te stiu de-o viata , te vad, si te vad rupt de realitate , te vad naiv si credul, te prind descoperit. mai doare si asta.te fac sa nu mai vrei sa-i vezi. ce stiu ei ?fac toti pe destepti cu tine , doar pentru ca esti "altfel".de fapt ei sunt "altfel". de fapt nici nu mai stiu cine e "altfel" : tu sau ei !!

sold soul

oare ce trebuie sa faci sa-ti vinzi sufletul Diavolului? sa-l vinzi si sa ai tot ce vrei !sa ti se implineasca toate dorintele cu ajutorul lui. sa-ti dea tot ce vrei , doar sa spui"da".merita !, sa-ti traiesti viata cum vrei ( si sa nu stie nimeni cum si ce ai facut) merita 70 de fericire pentru o vesnicie de Iad si chin ? parerile sunt impartite , unii ar spune da, cu siguranta si prostia totodata, ca nu exista Iad.dar daca exista Diavol, exista si Iad.

pacat ca nu poti sa I-l vinzi lui Dumnezeu, ca Asta nu cumpara, Asta il vrea degeaba, asaa , ca esti tu baiat bun , si nici nu-ti da nimic la schimb, nici macar nu negociaza..  sau iti da ceva , ca apoi sa-ti ia ce ti-a dat, ceea ce e mai rau.

 ai impresia ca este un om bun , ca tine cu adevarat la tine, ca ii pasa si ca vrea sa te ajute. poti sa-I multumesci oricat si oricum vrei, poti sa-L rogi la nesfarsit, tot iti va lua ce ti-a dat.  si cica iubeste lumea!!  atat de mult incat a dat pe singurul sau Fiu, ca oricine crede in el sa nu moara, ci sa aiba viata vesnica.

si viata asta de cacat de ce a mai dat-o ?sa ne testeze ? sa ne trieze? sa vada pe cine pastreaza ? in nici un caz sa o traim din plin si pana la adanci batraneti , ori macar cativa ani. sau poate sa fie doar un test : sa-ti ia tot sa vada daca mai crezi in El. daca o sa-l blestemi.

ne incearca . e hot !!