vineri, 9 octombrie 2009

sold soul

oare ce trebuie sa faci sa-ti vinzi sufletul Diavolului? sa-l vinzi si sa ai tot ce vrei !sa ti se implineasca toate dorintele cu ajutorul lui. sa-ti dea tot ce vrei , doar sa spui"da".merita !, sa-ti traiesti viata cum vrei ( si sa nu stie nimeni cum si ce ai facut) merita 70 de fericire pentru o vesnicie de Iad si chin ? parerile sunt impartite , unii ar spune da, cu siguranta si prostia totodata, ca nu exista Iad.dar daca exista Diavol, exista si Iad.

pacat ca nu poti sa I-l vinzi lui Dumnezeu, ca Asta nu cumpara, Asta il vrea degeaba, asaa , ca esti tu baiat bun , si nici nu-ti da nimic la schimb, nici macar nu negociaza..  sau iti da ceva , ca apoi sa-ti ia ce ti-a dat, ceea ce e mai rau.

 ai impresia ca este un om bun , ca tine cu adevarat la tine, ca ii pasa si ca vrea sa te ajute. poti sa-I multumesci oricat si oricum vrei, poti sa-L rogi la nesfarsit, tot iti va lua ce ti-a dat.  si cica iubeste lumea!!  atat de mult incat a dat pe singurul sau Fiu, ca oricine crede in el sa nu moara, ci sa aiba viata vesnica.

si viata asta de cacat de ce a mai dat-o ?sa ne testeze ? sa ne trieze? sa vada pe cine pastreaza ? in nici un caz sa o traim din plin si pana la adanci batraneti , ori macar cativa ani. sau poate sa fie doar un test : sa-ti ia tot sa vada daca mai crezi in El. daca o sa-l blestemi.

ne incearca . e hot !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu