duminică, 27 septembrie 2009

amintiri si un colt de Rai

scriu cuvintele astea in varful muntelui, plin de amintiri.as fi vrut sa scriu altele dar nu gasesc alte cuvinte. amintiri ce mi-au umplut capul in fiecare kilometru de sosea. tacut, fara vorba. fara priviri pline de dragoste. fara bucuria de a simti ca ajungi la destinatie.soferul era altul.tot peisajul este schimbat.alta data era iarna, era frig si imi era cald de data asta era atat de cald si totusi, imi era frig.de data asta taceam. de data asta nu mai glumeam. de data asta nu mai radeam.s-a dus, nu stiu unde , toata bucuria. nimeni in brate, nimeni in priviri, fara tigari aprinse soferului.totul era gol, si muntele, si soseaua, si sufletul meu. 

de ce ma mai uit din cand in cand la vreo vila frumoasa? o sa mai ajung cu cineva pe acolo? o sa mai ajung oare cu cu cine am mai ajuns, acolo ? am trecut prin Busteni si Poiana Tapului, si odata cu amintirile strans legate de clipe de fericire, m-au lovit , ca in fiecare zi , pumni in stomac si palme peste ceafa. si nu vroiam decat amintirile, nimic mai mult.am trecut apoi prin Moieciu. acelasi loc ca in alta viata si totul s-a intors la mine.ce multumire interioara, cata fericire egalata perfect de tristetea si golicunea simtita in acelasi timp.m-a strabatut un fior. am vazut si alti pasi langa mine. dar sufla alt vant si pe cer era alt soare. pacat ca viata si clipa nu este vesnica, si se schimba, iar noi ne schimbam odata cu ea, si gresim. de fiecare data , gresim. 

un colt de Rai , bantuit acum de soapte, vorbe, mangaieri. oo, ce mult imi place sa fiu bantuit. sa -mi aduc aminte fiecare vorba si fiecare alunecare de cauciuc pe zapada .

ati mai auzit vreodata "vreau sa ma iubesti mereu numai pe mine si vreau sa fiu mereu numai a ta "? si le-ati crezut ? bravo! si eu ! v-ati bucurat? da? foarte bine, asa si trebuia. si nu numai atat. trebuia sa fiti fericiti, si pentru vorbele alea auzite sa rasplatiti persoana care le-a rostit, inmiit.asa ati facut ? bravo ! eu nu am facut-o !

dupa randurile astea citite , puneti mana pe telefon si sunati-o/l ! chiar daca ce tocmai ati vorbit acum un minut! a trecut prea mult timp! e timpul sa fiti recunoscatori ! nu simtiti ca trebuie sa faceti asta ? ganditi-va din nou ! asa ! acum o sa sunati ! v-a spus ca nu era nevoie si ca voi nu sunteti asa , sa sunati asa des , pentru ca va cunoaste si va iarta de fiecare data cand nu ati facut-o ?e bine. sunteti pe drumul cel bun. acum chiar e cazul sa simtiti ca trebuie sa o faceti mai des. aaahh, era sa uit. si iubiti-o/l mai mult. merita.

un lucru bun, neinventat inca. aparat de inregistrat emotii, trairi, amintiri si sentimente. cand visul s-a terminat va pueti conecta la aparat si incarcati-l cu ce vreti, chiar daca nu vreti vrea niciodata sa va deconectati. nu e real life , dar merita fiecare moment.

from Moieciu, empty , lost and perfect .. your's.. Florin