vineri, 24 septembrie 2010

inca o data

echinoctiu.racoare.cer albastru profund.crengi de aur stropite cu rugina.miros de frunze uscate fosnind sub picioare.. a venit vremea..

septembrie e drumul cu un singur sens care duce spre alt an..

.. aveam cu anumiti prieteni obiceiul ca in ultima seara a anului ce va sa treaca sa ne spunem realizarile si deceptiile anului ..obiceiul s-a dus -dar implinirile si dezamagirile au ramas sa ne umple anul care atrecut pe langa noi sau prin noi.. as vrea sa am asa buni prieteni sa mai jucam jocul asta de copii inca o data ..si toti sa fie sinceri , macar o data ...   sa lasam denumirile si comportamentele de bulangii si pitipoance pe presul de la intrare alaturi de ipocrizie si intentia perpetua de a ne judeca unii pe altii .. cine si ce a facut rau sau bine , suntem cum suntem .. si ne avem unii pe altii si la bucurie si la rau.  pentru inca o data, as vrea sa-mi pot deschide sufletul , sa mai pot fi sincer-pana in adancul sufletului-cu ai mei prieteni, cu viata , cu mine ..inca o data 

pentru inca o data as vrea sa ma pot privi in oglinda fara sa-mi fie rusine , fara sa port vreo vina pentru ceva , fara sa ma gandesc ca cineva ma iubeste sau nu si ce am facut eu sa merit iubirea asta .. fara sa fiu judecat de semenii mei pentru faptele mele , pentru vorbele scoase ..

pentru ca acolo sus , judecata de face cu doua (2!) coase ...  si e mai mult decat de ajuns ..