marți, 27 aprilie 2010

dulce autodistrugere

aceeasi agenda, poate acelasi pix.aceeasi stare.persoane diferite.oo..da.. acelasi EU. eu , eu, eu .. si iarasi eu.nu pot sa scap de mine, pot sa scap de oricine , in orice mod, oriunde si oricand, dar nu pot sa schimb deloc modul de a gandi , de a vorbi, de a scrie , de a deschide laptopul,de a bea, de a saruta,de a fuma si in ultimul rand , de a iubi.tot capul sus si inainte, mai ales inainte.. cu toata fiinta , cu tot sufletul, cu aceleasi sperante si asta indiferent de urmari.asta e o urmare deloc fericita.. always me .. 

si mereu aceleasi ganduri si mereu aceeasi intrebare : de ce eu ? de ce nu altcineva ? de ce nu el ?de ce asa ?de ce acum ?sunt eu cu ceva mai special ?am ceva in plus sau poate in minus?

cert e ca nu mai vreau sa fiu treaz , sa gandesc , sa spun atatea cuvinte, sa-mi pun atatea intrebari, sa ma prefac ca inteleg , ca sunt impacat cu mine , ca stiu, ca am mai trecut prin asta ..ca ii inteleg pe toti, ca ma inteleg pe mine

NU. as vrea sa mai stiu, as vrea sa aflu, as vrea sa intreb, sa strig, sa zbier, sa reprosez altora si mie, sa ma bat singur , sa imi dau una peste ceafa si sa-mi spun :

"trezeste-te ! nu o sa fi niciodata altfel !! n-o sa schimbi nimic , niciodata , nici un gand pe care il ai , impaca-te cu asta !! "

dar n-o fac.oare de ce ?pentru ca eu cred in ceva in care voi nu credeti ?! nu .deocamdata , il am pe Dumnezeu dar sper ca intr-o zi sa ma aiba si el pe mine ..

ooh, tu , dulce autodistrugere ...

nimic

erau zile cand imi cadea telefonul din mana la primirea unui mesaj. erau zile cand discutam lucruri importante in vreo sedinta si trimiteam mesaje pe sub birou. erau zile cand supararile din timpul zilei se pierdeau cu totul cand se lasa seara. erau zile cand trimiteam cate 20 de mesaje pe zi , unei singure persoane. erau zile cand ma bucuram ca nu sunt singur pe lume. erau zile cand cantam prin casa , singur, de nebun , fara muzica... erau zile cand radeam de unul singur pe strazi. erau zile ploioase cand deasupra mea era soare. erau zile si nopti linistite in care ma trezeam sau adormeam cu un singur gand. erau zile cand auzeam ca am fost visat si ma bucuram ca niciodata..

am avut si eu un vis pe care a trebuit sa-l tin pentru mine pentru ca nu am mai avut cui sa-l spun...

acum nu mai e nimic...