duminică, 20 septembrie 2009

pana la Tine , si inapoi

cunosti o persoana. toti iti spun cate ceva de acea persoana. indiferent ce, ajungi s-o iubesti. si o iubesti din tot sufletul. de fapt ea e sufletul tau. traieste in tine si traiesti prin ea. nu e o visatoare, ca tine, nu e atat de calda cum cum esti tu uneori, nu vede lucrurile cum le vezi tu, nu e atat de romantica cum esti tu. dar o iubesti cum n-ai mai iubit pe nimeni niciodata.  nu se deschide si nu spune mereu ce simte. dar pentru tine nu conteaza, ii dai ce ai mai bun sau pur sim simplu ea ia, fara sa intrebe.  

esti cel care o cunoaste cel mai bine. in timp, nu mai e rece, devine romantica, devine visatoare, se rupe de realitate, e optimista si te iubeste cum n-a iubit pe nimeni niciodata. e cea care te cunoaste cel mai bine. iti citeste sufletul la fiecare gest, fiecare miscare , fiecare vorba si fiecare sarut si mangaiere. ii place sa ii arati si ii spui tot, ii place ca ierti, ii place ca o iubesti, ii place ca o saruti si ii soptesti ce nu i-a soptit nimeni niciodata. se simte fericita, se simte in siguranta, se simte iubita. simte ca viitorul poate fi si altfel decat si-a imaginat.

nu mai poti avea viata ta acum. nu iti mai poti permite sa traiesti dupa regulile tale, pentru ca stii , in dragoste totul e posibil. nu mai sunt aceleasi reguli, visele ei devin visele tale, preocuparile ei devin ale tale, convingerile si principiile ei devin ale tale. in curand nu mai traiesti prin tine, nu mai esti tu. ai fost tu candva , te iubesti ca esti asa, te iubesti ca poti face pe cineva fericit. in asta consta fericirea ta.  dar .. ceva se intampla. esti dat afara sau pleci singur , facand greseli dupa greseli ,din sufletul ei. si nu mai vrea sa te tina acolo. a fost iertatoare si rabdatoare, a fost intelegatoare si buna. dar un gand nebun ii spune ca ea nu este asa. ca nu mai trebuie sa indure toate astea. ca ea merita ceva mai bun. ceva mai sus de atat.ceva mai nobil.

te iubeste si stie in sufletul ei c-o iubesti. simte. iti simte sufletul si trupul vibrand. nu mai conteaza acum. gandul nebun a crescut deja.e mare si nu mai poate fi oprit.lumea ta se naruie in timp ce lumea ei se deschide. incepi sa realizezi si tu ca nu esti destul de bun.ai vazut cum e sa fi fericit si simti ca-ti fuge pamantul de sub picioare, ca nu mai poti sa revii la ce-ai fost odata.

lacrimile ei se inmultesc cu 100 si se transforma in lacrimile tale. esti trist ca le ei, dar foarte fericit ca nule mai are ea. esti fericit ca nu ii mai poti face rau, dar atat de trist ca inca iti mai poate face ea.esti idiot si idiot iti spun toti pentru simplul fapt ca ai crezut ca o sa dureze la nesfarsit si ca nu te poti detasa. ei vad, dar tu nu poti vedea, esti indragostit, iubesti. si o vei iubi mereu. ti se dau exemple despre cum y a facut si cum x a reusit. te futi in ei de x si y. tu nu esti x si y. esti doar tu. x si y au reusit pentru ca nu au simtit nici macar o farama din tot ce ai simtit tu, pentru ca x si y nu au dat nici macar o farama din ce ai dat tu. esti multumit , in sensul rau al cuvantului, ca x si y probabil n-o sa simta niciodata ce tu ai trait si ai respirat.

rasare soarele.si adormi, nelinistit, neimpacat, neinteles, plangand si zambind totodata, cu ochii fix in ochii ei, imbratisandu-te singur si tu doar tu stii de ce , gandindu-te la trecut si viitor, fara prezent.

noapte buna. 


ne schimbam. mai mult de atat, cineva ne schimba. si noi la randul nostru schimbam pe cineva. de cele mai multe ori , cineva ne schimba si noi la randul nostru schimbam pe cineva , in rau. apoi incepem sa ne hranim din aceea rautate .o absorbim pana in maduva oaselor, credem ca e normala, ca asa trebuie sa fie , ca asa a fost sa fie. apoi ridicam capul si asteptam sa vina cineva sa ne schimba iar in bine, poate fi aceeasi persoana care a mai fost. dar cand astepti bine, binele nu vine. 

nu poate sa vina.cu alte cuvinte nu vrea.esti pierdut. pe cineva care ti-a facut cel mai mare bine din lume , si totodata cel mai mare rau din lume iti doresti sa o mai vezi.vrei sa mai traiesti pentru 5 secunde acelasi sentiment care l-ai avut odata. si el iti este refuzat. pe motive destul de serioase sunt sigur.