miercuri, 29 septembrie 2010

niste cuvinte .. ( part I )

pot sa numar pe degetele unei singure maini , nici alea toate, persoanele carora le-am spus "te iubesc"..si pe degetele aceleiasi maini, doar ca de data asta mai putine , persoanele care mi-au spus "te iubesc"..

..doar niste cuvinte, rostite din piept. acelasi piept in care sta ascunsa inima ? sa fie , oare ? cuvinte dulci transformate cateodata in cuvinte amare ..amestecate cu zeci de tigari mai putin amare..umplute cu ganduri mai mult sau mai putin amare.. impletite cu melodii din ce in ce mai amare..adunate toate intr-o stare prea amara..

..niste cuvinte ce pot insemna totul sau pot insemna nimic ..niste cuvinte ce nu trec neobservate ..niste cuvinte neobisnuite , care sunt atat de banale incat par ciudate ..pe care le simti din pielea de gaina de pe intreg corpul.. continuand cu fiorul rece pe care il simti pe sira spinarii.. si terminand in maduva oaselor..

..niste cuvinte care taie ca o lama .. ca un bisturiu, in acelasi loc, de fiecare data mai adanc , si mai adanc , si mai adanc ,si mai adanc ... o rana care n-ai vrea sa se inchida niciodata , o rana care nu te doare .. o rana prin care respiri.. o rana care iti da viata ..

.. o rana care daca se va inchide vreodata va lasa locul unei cicatrici tare urate ..tare urate..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu