joi, 10 martie 2011

stare de fapt

martie 2011. s-a scumpit ( inca o data ) benzina . Dinamo face ce face si imi mai taie niste zile din viata pe care le recastig ( si chiar mai pun peste ) ajutandu-ma de steaua . cheloo scoate album solo.facebook valoreaza tot 25 de miliarde de euro si probabil va valora mai mult atunci cand vor trece toti inapoiatii ( prieteni cu filipinezii si thailandezii ) de pe hi5 pe cel mai mare site de socializare . chiajna de afla pe locul 2 in serie B fapt ce va duce inevitabil la o promovare ( macar pentru un an ) in Liga 1 .. o sa fie show !!

National Arena ( vechiul Lia Manoliu ) e aproape gata si aduce Romania mai aproape de Europa. superpodul supersuspendat inca nu este gata ( si de ce ar fi ? ). chioru' e tot presedinte iar boc nu poate sa cada pentru ca acelasi chior ( un marinar betiv ce minte, ascunde flota in maneca si devine presedinte ) il tot trage de sfori in sus. nutzi e mai blonda si mai tupeista ca niciodata . 2011 . si e circ. si nu ne lasa nici frigul, mai ales ca hainele sunt ultimele puse pe lista de cumparaturi . visele sunt tot legale, ceea ce e bine ca prea suntem multi .. si prea suntem prosti.

Romania e de prada si :

DD in direct are in fiecare seara ultimul episod din serialul " Giani si centrala de la Cernavoda". iri / moni & pepe/oana au rupt tara asta in 2 ( salam e mic kinder ). un nene isi baga doua ciocane in cur sa sparga niste samburi iar daniela crudu e virgina si a refuzat Yale din motive personale...

sa fiti destepti ..si fara frica .. eu va salut !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu