luni, 14 septembrie 2009

moment

fumezi. pe strada se toarna asfalt sau asa se zice. 3 muncitori dau de zor din lopata. 14 ingineri ii asista. 3 vorbesc la telefon, alti 3 cu cafeaua, ce sa le faci, probabil s-au trezit devreme."vezi Domne ca nu e bine asa, ti-am mai spus si ieri, lasa-o dracu' de treaba"."ai ba grija , ca nu mai are panta , unde o sa se duca apa aia ?! pai , vezi ca nu gandesti ?!? "galagie , agitatie. mail.mess.nu bate vantul.nu se mai misca nimic. doar miroase a smoala.baietii abia asteapta sa plece. cine stie unde or sa doarma la noapte.bine ca nu le pasa prea mult. si pentru ei mai trece o zi fara sa o simta. poate doar oboseala de seara si micile bucurii ale zilei : o votca si un pachet de tigari. 

nu lucreaza ca o echipa. intreaga lume nu lucreaza ca o echipa.fiecare trage in alta parte. si-au propus sa mai inainteze 200 de metri. misiune indeplinita.

a fost frumos azi. puteai bea o in centru, la o teresa. acolo nici nu miroase a smoala, nici nu muncesc 3 s 14 stau. e aceeasi galagie si acelasi zumzet.baietii nu au lopeti,ci chei de Audi , Iphone-uri si bratari de aur cumparate la mica intelegere din Turcia anul trecut, evindent parfumati cu esente imbietoare luate de la o taraba din fata magazinului Unirea. "sunt originale frate, doar ca sunt furate "

nu-i asa ca mai frumos miroase smoala ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu